• Cijena je spuštena
  • Obnovljeno
CAT6 Ethernet Kabl - 1 Metra [20 Pack] IANE, UTP (0.3 Metara) MAČKA 6, RJ45, Mreža, Peč, Internet Kablovsku - (1 m)

CAT6 Ethernet Kabl - 1 Metra [20 Pack] IANE, UTP (0.3 Metara) MAČKA 6, RJ45, Mreža, Peč, Internet Kablovsku - (1 m)

 
KM 36.02

Prisutan
U skladištu.

Opis Proizvoda :
Za one koji žele budućnost-dokaz boravišne ili poslovni mreže koliko god je moguće, bez značajne koštati povećanje, Mačka 6 internet kabl je sjajan izbor.Cat6 kablovi su koristili za ozvucen kući i ured mreže, prijenos podataka i telefonske linije i bio namijenjen gb / s ethernet aplikacije.Oni obavljaju u srednjoj-prenos podataka stopa, pružamo izuzetan prijenos nastup sa niskim signal gubitke, podršku frekvencije do 500 MHz, i nisu pogodna za brzi 10 GBASE-T internet konekcija za LAN mreže prijave kao Pc-a, servere, štampače, rutera, prekidač kutije, i više, dok preostale u potpunosti unazad u skladu s tvojim postojeće mreže.
1 m cat6 ethernet kabl karakteristike 8 zarobljeni golim bakra dirigenti 24 AWG.Svaka od 4 trajno nasljeđe uvrnuto para (UTP) su odvojena od PE krst izolaciju da izoliraju para i spriječiti crosstalk i pokriveno 5,8 se mm PVC jaknu sa RJ45 ukršteni konektori i pozlaćeni kontakte.To je UL na listi, u skladu sa TIA/EIA 568-B. 2, je ETL je potvrđena i Ro HS zadovoljavajuće.
Ultra Jasnoće Kablovi su podržali ograničen 1 godina garancija bi bilo kakva pitanja javljaju.Za pitanja ili nedoumica, kontaktirajte naš prijateljski, SAD na osnovu mušterija podržati tim.
Specifikacije
Kabl Tip : CAT6 4-Par UTP
Veza Tip : RJ45
Dirigent Mjerač : 24 AWG
Kompatibilnosti
Uređaje sa RJ45 jacks, uključujući i kompjuteri & kuta kao rutera, prekidač kutije, mreža štampače & mreže vezan za skladištenje uređaje i unazad u skladu sa Cat5 i Cat5e.
Molim te napomena : Mreže brzina je određen faktora osim samo kablove, kao ruter/prekidač kutiju.Brzina mreže može biti samo kao brzo kao najsporiji komponentu.
Paket Uključuje :
20 2 svaki Beli /Crno-Zeleno Blue/Ljubičasta/Crveni/roze/Grey/žute/Orange Mačka 6 patch kablove, 1 jedno, PVC jakne.


Parametri proizvoda

Roba u kategoriji