• Cijena je spuštena
  • Obnovljeno
Firmu huawei Uzdići Mate2 4G Stajati i Mount, BoxWave [TinyMount] Sisaljku Montirane Auto Planine sa Podesivim Stezaljku za firmu huawei Uzdići Druže 2 4G

Firmu huawei Uzdići Mate2 4G Stajati i Mount, BoxWave [TinyMount] Sisaljku Montirane Auto Planine sa Podesivim Stezaljku za

 
KM 5.24

Prisutan
U skladištu.

Ko kaže da telefone nema mjesta u autu?Očigledno ovo je ne-sayers nikad nisam vidio Tiny Mount od Box Wave.Mount tvoj Uzdići Mate2 4 G sigurno u svoje automobile staklo za savršen spoj sigurno gledanje i telefon odgovara.Sa različitim funkcionalnosti naše telefona i fleksibilnosti naše Tiny Mount, zaista nema potrebe za dodatne u auto spravice.
Tvoj Partner Uzdići Mate2 4 G sa 360 stepeni, lopte-zajednička rotirajući, Tiny Mount.Jednostavno twist iz Tiny Mount brave sisaljku baze bez rizika klizi ili pada.Expandable ispred obloženi polja primiti širok spektar uređaj veličina.
Ima stvarno nema ogranicenja njene stvari koje možeš raditi sa našim Tiny Mount.
Koristi Tiny Mount Okrenuti Telefon u Navigacijski Sustav
Koristi tvoj telefon izgradio u GPS sposobnost sa navigaciju aplikaciju i naš Tiny Mount da zauzme mjesto skupo Navigacioni Sistem i GPS jedinice.U Tiny Mount mjesta tvoj telefon u pravi kut za jasno gledanje i sigurna da vozim.
Savršen Mount za tvoju Bluetooth Poziva
Spojiti svoj telefon i Tiny Mount sa Bluetooth slušalice ili tvoja kola ugrađeni Bluetooth govornika.Sada možeš lako da primam pozive sigurno dok je na idi.
Siri i Glas Režirao Naredbe
Za zaista slobodne ruke iskustvo, iskoristiti tvom mobilnom je aktivacija glasom naredbe.Sa tvog telefona sigurno montirana u Tiny Mount, reci tvoj telefon koji nazvati, šta je poruku, i koji zahtjeva da se povučem sve bez da sklanjaj ruke sa volana.
U Tiny Mount od Box Wave : Slobodne Ruke Gledanje, Slušam, Režira, Sve za tvoj Uzdići Mate2 4 G na Idi.


Parametri proizvoda

Roba u kategoriji