• Cijena je spuštena
  • Obnovljeno
Led Kralj Magnetno Staklo Pokriti - Ogromne Veličine Odgovara Li Automobil, Kamion, SUV, Van ili Automobil - Cuva Leda & Sneg S - Vrhunskog Kvaliteta Eksterijer Auto Snijeg Staklo Pokriti Sa Magnetne Ivice

Led Kralj Magnetno Staklo Pokriti - Ogromne Veličine Odgovara Li Automobil, Kamion, SUV, Van ili Automobil - Cuva Leda & Sneg

 
KM 32.05

Prisutan
U skladištu.

Naravno, led i sneg može biti lep kad se pokrivaju zemlju, ali teško je voleti zima kada ti da provedeš jedan sat ili više u ledeno hladnu cistis svoj auto!Dobra vijest je da možeš da se zimi bez do za to grebalica jedan put sa Ice King Auto Staklo Snijeg Zaklon!
U Ice King Auto Staklo Snijeg Pokriti je potpuno je otporan na vodu, sneg-dokaz i led neprobojno staklo, pokrij to odgovara li model vozila.Jednom u stan, auto staklo snijeg pokriti služi kao prepreku zima, tako da možeš jednostavno to da izvedemo pre puta, i nikad ne moraš da ogrebotina.
Dok postoje i druge staklo pokriva dostupni na , nema drugih kola staklo zaklon je baš kao Ice King Auto Staklo Snijeg Zaklon!Naš auto kamion staklo pokrij to će odgovara bilo model!
- ZAISTA WINDPROOF.Naš magnetski staklo pokriti karakteristike N52 retkih magneti zadržati eksterijer staklo pokriti usidren u vaše vozilo.Zato koristimo najbolji magneti novac može kupiti, neka nam šoferšajbnu snijeg pokriti magnetno dizajn više windproof od drugih.
- JAČE.Naš auto i kamion staklo pokriti karakteristike kravatu trake i sigurnosti zakrilca da sidro u tvoj auto da ga držim u mjesto.
- GARANTOVANO.Naš automobil staklo pokriti podržava 30 dana novac nazad garanciju.
Povući tvoj led grebatora za dobro!Štiti tvoj auto cijelu sezonu s najboljeg staklo zaklon za zimu na !
Naruči Ice King Auto Staklo Snijeg Pokriti sada.


Parametri proizvoda

Roba u kategoriji